Logo ontwerp Zwolle

Unknown grafisch ontwerp.

Een opvallend logo en huisstijl spelen een doorslaggevende rol in de herkenbaarheid en indentiteit van uw bedrijf. Unknown is een creatief logo ontwerp bureau gevestigd in Zwolle. Vanaf 2002 ontwerpt Unknown succesvolle logo’s voor ondernemers en gevestigde bedrijven uit uiteenlopende branches.

Logo ontwerp op maat

Een professioneel logo is een waardevolle investering. Alleen dan vereenzelvigen de klanten uw producten ook daadwerkelijk met uw bedrijf. Bent je ondernemer in de regio Zwolle en op zoek naar een pakkend logo dat echt past bij jouw bedrijf? Unknown weet hoe het jouw bedrijfslogo kan laten opvallen en wisselt daar graag met u over van gedachte.

Persoonlijke aandacht

We maken een logo ontwerp op basis van jouw wensen en budget! Hiervoor hebben we eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek. We analyseren de concurrentie en doelgroep en ontwikkelen op basis hiervan drie unieke logo concepten. Samen werken vanuit deze ideeën naar een definitief ontwerp. Als je helemaal tevreden bent met het ontwerp ontvang je het definitieve bedrijfslogo in verschillende bestandsindelingen, zodat deze overal kan worden toegepast.

Huisstijl ontwerp

Meer nodig dan alleen een bedrijfslogo? Een effectieve huisstijl stopt niet bij de visitekaartjes, de enveloppen en het briefpapier, maar is terug te vinden in alle vormen van uw communicatie. Alleen dan vereenzelvigen de klanten de producten ook daadwerkelijk met jouw bedrijf. Unknown maakt een geweldige huisstijl op maat betaalbaar voor startende ondernemers en gevestigde bedrijven. Vele tevreden opdrachtgevers gingen je al voor.

Logo ontwerp voorbeelden

Op zoek naar een creatieve grafisch ontwerper voor jouw project?

Unknown staat altijd open voor nieuwe uitdagingen.