Een ontwerpbureau

maar net even anders.

Unknown is een creatief reclamebureau gevestigd in Zwolle. Een ambitieus ontwerpbureau dat uitblinkt in creativiteit, snelheid en effectiviteit. Vanaf 2002 werkt Unknown voor startende ondernemers en gevestigde bedrijven uit uiteenlopende branches en brengt het beste in deze bedrijven naar voren. Geen dure plannen maar gewoon heldere oplossingen!

Grafisch ontwerp

Unknown staat voor fris grafisch vormgeving met een heldere boodschap. Vormgeving met een eigen identiteit, dat onderscheid uw bedrijf van uw concurrenten. Een opvallend logo en huisstijl spelen daarin een doorslaggevende rol. Een effectieve huisstijl stopt niet bij de visitekaartjes, de enveloppen en het briefpapier, maar is terug te vinden in alle vormen van uw communicatie. Alleen dan vereenzelvigen de klanten uw producten ook daadwerkelijk met uw bedrijf. Unknown weet hoe het een bedrijf kan laten opvallen en wisselt daar graag met u over van gedachte.

User interface design

De gebruikerservaring van een applicatie of website is van groot belang. Het effectief toepassen van User Interface Design (UI design) zorgt voor een betere gebruikerservaring en stimuleert tot interactie tussen de klant en de website. Dit vraagt om een uitgekiende strategie, Unknown denkt daarom met u mee over hoe u het optimale rendement uit uw website of software kunt halen en verzorgt een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk ontwerp.

Freelance grafisch vormgever

Naast het werk voor eigen klanten werk ik ook als freelance grafisch vormgever en webdesigner, voor verschillende reclamebureaus in de regio Zwolle. Deze freelance werkzaamheden kunnen zowel op locatie of vanuit mijn eigen studio worden uitgevoerd. Bent u dringend op zoek naar een ervaren freelance grafisch vormgever voor uw project, neem dan nu vrijblijvend contact met mij op.